forum.BA  

Vrati se natrag   forum.BA > Društvo > Filozofija
Registrar FAQ Lista članova Kalendar Pretraga Današnji postovi Označi forume za čitanje

Odgovor

Thread Tools Display Modes
Staro 26-05-10, 10:17   #1
maid
Administrator

maid's Avatar

Datum pristupanja: Mar 2006

Citat:
Originalno postano od H_Lecter Pregledato post
Na ovakvu temu navelo me stanje u drustvu, u kojem vidim da su ljudi sve vise i vise zatupljeni, mi se na balkanu drzimo ali zapad polagano propada, a uskoro cemo i mi posto sve vise prihvatamo nacin njihova zivota. Smatram da je svemu kriva demokratija, tako da djeca postaju bezobrazna, ljudi gube autoritet, drzava podrzava Gay parade, usvajanje djece gay parovima, pa dokle to vodi. Mislim ja sam odrastao tako da su me roditelji ponekad udarili ali zbog toga sam ih i naucio postovati, danas toga nema djeca se kaznjavaju tako sto ih u sobu zatvore, a to je jos gore, dalje civilizacije ide u izumiranje dok se brane gay parovi, zene kao majke gube povezanost sa svojom djecom jer i one su na poslovima a djecu odgajaju neki stranci.
Moj zakljucak da ce nas demokratija totalno unistiti zbog svojih principa i dopustanja svakome da glumi autoritet i da bude zasticen !!
Pokušaj sve navedeno da posmatraš individualno, pa ne'š imat' problema sa percepcijom.

Thread Tools
Display Modes

Pravila postanja
Možete ne postati nove teme
Ne možete postati odgovor
Možete ne postati dodatke
Možete ne editovati tvoje postove

vB code is Uključeno
Smješci su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno
Skok na forum