![]() |
|
|
#16 |
|
Član foruma
|
Pa sreca nije matematika. Nije da je ne znam, ali je nevolim. Imam prijemni iz hemije, biologije i engleskog. Ovo dvoje nije problem, već hemija. Nisam bas sigurna oko svih formula, pitanja itd. Bojim se da se ne zbunim, pa onda .......... Mislim da je najgora trema, nervoza, itd. Kako je tamo, može li se prepisati, itd. ????????'
![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
pticica
|
Citat:
A hemiju mozes uvijek vjezbati i jako je zanimljiva, polahko, prevjezbaj bez nervoze, opusti se, nista nije toliko strasno. Sretno ![]()
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Guzi te svrbica!"
Datum pristupanja: May 2008
![]() |
Koliko sam shvatio ti ces tek sad u 8 pa da ti kazem.....
Odma na pocetku bi si trebao odredit koju skolu ces upisat,da znas na koje predmete da se posebno orjentiras jer moras gledat koje ocjene ti trebaju za upis.Naravno ako prolazis s 5.0 onda te takve stvari ne trebaju zamarat.Da napomenem da kad olucis koju srednju ces upisat nemoj se samo usredotocit na te predmete,pazi na svaki predmet ali te predmete intenzivnije uci da imas sto bolje ocjene,jer ti predmeti su ti jako vazni.em zbog upisa,em zbog predznanja kad dolazis u srednju. Nadam se da je bar neka pomoc moj post.I zelim ti da provedes taj 8 razred nezaboravno jer vjeruj mi ovo ce ti zvucat malo glupo ali je istinito,falit ce ti osnovna skola.Jako puno.... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Član foruma
Datum pristupanja: Apr 2008
![]() |
pa ja sma ti sad osmi..pitaj sta treba
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Datum pristupanja: Jun 2008
![]() |
evo ja sad zavrsavam 8 razred...tužna sam zbog rastanka.ali sam i sretna..upoznat cu puno novih ljudi...neznam za vas u bosni..ali mi u hrvatskoj netrebamo pisat prijavni...
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Datum pristupanja: Nov 2008
![]() |
Ja sam polagala prijemni prosle godine.i nije uopce tezak..u gimnaziji..vazno je da budes smirena i da se ne zbunis..da ne pogrijesis npr u sabiranju il mnozenju, c,c,d,dj..sve ce bit ok... ne bude nista tesko...sve sto si radila u skoli...to ponovis dobro izvjezbas i nema razloga za brigu... a jos ako doneses dobre ocjene ma nema... u vrhu si spiska...
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Mlađi član foruma
|
Osmi razred ti je jedan od laksih, jer malo je vjerovatno da ce te neko 'peglati' pred upis u srednju skolu, ili ti dati losu zakljucnu ocjenu ili vladanje, jer ipak svi zele da njihovi ucenici upisu sto bolje skole. A ko se bori za ucenika generacije, osmi razred je njegova prilika - svi se opuste a ti zapnes i eto ti prednosti
![]() |
|
|
|