forum.BA  

Vrati se natrag   forum.BA > Društvo > Za školarce i studente
Registrar FAQ Lista članova Kalendar Pretraga Današnji postovi Označi forume za čitanje

Odgovor

Thread Tools Display Modes
Staro 24-05-08, 20:55   #16
mjau mjau
Član foruma

mjau mjau's Avatar

Datum pristupanja: Apr 2008
Poslati poruku putem MSN-a mjau mjau
Banned

Pa sreca nije matematika. Nije da je ne znam, ali je nevolim. Imam prijemni iz hemije, biologije i engleskog. Ovo dvoje nije problem, već hemija. Nisam bas sigurna oko svih formula, pitanja itd. Bojim se da se ne zbunim, pa onda .......... Mislim da je najgora trema, nervoza, itd. Kako je tamo, može li se prepisati, itd. ????????'
mjau mjau je offline   Reply With Quote
Staro 24-05-08, 20:59   #17
pticica
pticica

pticica's Avatar

Poslati poruku putem Skype™ pticica

Citat:
Originalno postano od mjau mjau Pregledato post
Pa sreca nije matematika. Nije da je ne znam, ali je nevolim. Imam prijemni iz hemije, biologije i engleskog. Ovo dvoje nije problem, već hemija. Nisam bas sigurna oko svih formula, pitanja itd. Bojim se da se ne zbunim, pa onda .......... Mislim da je najgora trema, nervoza, itd. Kako je tamo, može li se prepisati, itd. ????????'
Pa i ne kontrolisu bas previse, ali trebas biti vjesta da prepises...
A hemiju mozes uvijek vjezbati i jako je zanimljiva, polahko, prevjezbaj bez nervoze, opusti se, nista nije toliko strasno.
Sretno
Staro 25-05-08, 18:43   #18
connect
"Guzi te svrbica!"

connect's Avatar

Datum pristupanja: May 2008
Tuctuc

Koliko sam shvatio ti ces tek sad u 8 pa da ti kazem.....

Odma na pocetku bi si trebao odredit koju skolu ces upisat,da znas na koje predmete da se posebno orjentiras jer moras gledat koje ocjene ti trebaju za upis.Naravno ako prolazis s 5.0 onda te takve stvari ne trebaju zamarat.Da napomenem da kad olucis koju srednju ces upisat nemoj se samo usredotocit na te predmete,pazi na svaki predmet ali te predmete intenzivnije uci da imas sto bolje ocjene,jer ti predmeti su ti jako vazni.em zbog upisa,em zbog predznanja kad dolazis u srednju.

Nadam se da je bar neka pomoc moj post.I zelim ti da provedes taj 8 razred nezaboravno jer vjeruj mi ovo ce ti zvucat malo glupo ali je istinito,falit ce ti osnovna skola.Jako puno....
connect je offline   Reply With Quote
Staro 05-06-08, 10:56   #19
Ivana BL
Član foruma

pa ja sma ti sad osmi..pitaj sta treba
Ivana BL je offline   Reply With Quote
Staro 14-06-08, 14:44   #20
ela000

Datum pristupanja: Jun 2008

evo ja sad zavrsavam 8 razred...tužna sam zbog rastanka.ali sam i sretna..upoznat cu puno novih ljudi...neznam za vas u bosni..ali mi u hrvatskoj netrebamo pisat prijavni...
ela000 je offline   Reply With Quote
Staro 24-11-08, 21:23   #21
just me

Datum pristupanja: Nov 2008

Ja sam polagala prijemni prosle godine.i nije uopce tezak..u gimnaziji..vazno je da budes smirena i da se ne zbunis..da ne pogrijesis npr u sabiranju il mnozenju, c,c,d,dj..sve ce bit ok... ne bude nista tesko...sve sto si radila u skoli...to ponovis dobro izvjezbas i nema razloga za brigu... a jos ako doneses dobre ocjene ma nema... u vrhu si spiska...
just me je offline   Reply With Quote
Staro 26-07-10, 20:44   #22
forumas7
Mlađi član foruma

forumas7's Avatar

Datum pristupanja: Jul 2010
Poslati poruku putem MSN-a forumas7 Poslati poruku putem Yahoo-a forumas7

Osmi razred ti je jedan od laksih, jer malo je vjerovatno da ce te neko 'peglati' pred upis u srednju skolu, ili ti dati losu zakljucnu ocjenu ili vladanje, jer ipak svi zele da njihovi ucenici upisu sto bolje skole. A ko se bori za ucenika generacije, osmi razred je njegova prilika - svi se opuste a ti zapnes i eto ti prednosti
forumas7 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Thread Tools
Display Modes

Pravila postanja
Možete ne postati nove teme
Ne možete postati odgovor
Možete ne postati dodatke
Možete ne editovati tvoje postove

vB code is Uključeno
Smješci su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno