![]() |
|
|
#1 |
|
Bennox
Datum pristupanja: Jun 2010
![]() |
Posto sam novi clan neznam da li se vec raspravljalo o ovoj temi, al mene je fakat iznenadilo----.
Rock muzika sadrzi tajne poruke u kojima se velicaju sotoni (sejtani) i to se moze vidjeti ako se pjesma slusa unazad.....meni je stvarno cudno i ne mogu da vjerujem... oduvijek slusam rock muziku i to je ono sto volim, ali kada sam malo surfajuci naisao na ovo zastao sam pa sam odlucio da vidim sta drugi misle o tome .... Npr. Pjesma "Stairway to Heaven" grupe Led Zeppelin je najpopularnija pjesma u historiji rocka. Jedan redak pjesme kaže: "Znaš, ponekad rijeci imaju dva znacenja." Treba znati daje pjesma podvrgnuta satanskom BACKMASKINGU! Jedan dio slušan normalno glasi: "Da, postoje dvije staze kojima možeš ici, ali u dugoj trci još uvijek ima vremena da promijeniš put na kojem si." Ali ako se to pusti unatrag, jasno se može cuti: "To je moj slatki satana... ohhh, zapjevacu jer živim sa satanom." Ovo je pjesma "number one" u historiji rocka! i fakat na yutube sam preslusao nekoliko pjesama unazad i tacno je ...al jos uvijek ne mog da vjerujem.... sta vi mislite o svemu tome :: ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Datum pristupanja: Jul 2010
![]() |
Ma normala brate,to je sve uradjeno sa ljudima koji vladaju svijetom,a to su "Masoni". Ja neslusam Rock,ali vjerujem u to jer takodjer u HIP.HOP & REP muzici mozes naci takve stvari,npr. 2 pac,eminem,x-zibit,jay-z i drugi najpoznatiji reperi na svijetu klanjaju se sotoni preko pjesama na isti nacin "unatrag".Pa cak i pokazuju sotonisticke znakove.
Nadam se da ce mo jos raspravljati o ovoj temi,volio bih i drugi da se aktiviraju malo... Pozdrav iz Sarajeva. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mlađi član foruma
![]() |
Evo ti npr. ovaj dio pjesme koji potvrđuje ono o čemu ti govoriš:
''Satan my master, I slit my wrists to drain me of my blood,satan my master up side down I turn the cross of God. Satan my master, recieve this sacrifice this blood of mine.Satan my master I cut into my rotten flesh your signs. Satan my master remember me when judgement day is near.Satan my master take my hand when Armageddon is here..... mada ne mislim da su sve rock pjesme takve, ali da ima ih takvih, onih koji veličaju sotonu i to su sve pripadnici Masonija..... Pozdrav ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
Datum pristupanja: Mar 2006
![]() |
Citat:
Jel to bio Lapsus calami ili Lapsus linguae, ili Dislexia?! Daj ba malo pročitajte nešto prije nego što počnete pisati.
|
|
|
|
#5 | |
|
Mlađi član foruma
![]() |
Citat:
Nije dobro to što reaguješ burno i napadno!!!! |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
![]() |
Citat:
btw, nisu "masoniji" nego "masoni". Pravopis i opšta kultura 1.
|
|
|
|
#7 | |
|
Mlađi član foruma
![]() |
Citat:
Ok, hvala za 1 i izvini na mom brzom zaključku o tome kako ti reaguješ!!!! Moja greška, mislila sam na ''masoni'', pogriješila sam, pa šta? Zato si ti tu da me ispraviš, svi mi nekad griješimo...... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bennox
![]() |
ajde ma sta se svadjate oko jedne rijeci.....masoni ili masoniji. pa isti djavo na istu stvar mislimo............samo mi nije jasno kako nesto moze djelovati na covjekov mozak ako on toga nije svjesan (mislim na muziku, ja sam oduvijek slusao rock a to namjeravam i dalje jer koja jos budala slusa pjesme unazad...ccc...nije mi jasno) ja mislim da sve te pjesme koje su nastale nastale su od nadrogiranih ljudi,,,, jedino led zeppelin mi je sumnjiv jer citajuci biografiju Roberta Planta ( njihovog frontmena) vidjeo sam da se on previse vezivao za mitove i legende.. evo linka gdje mozete vidjeti cime je Robert bio insiprisan prilikom pisanja tekstova..... pozzz
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Administrator
![]() |
Citat:
Svaka čast, hajmo dalje. LP
|
|
|
|
#10 |
|
Bennox
![]() |
da li vjerujete u ono sto je rekao barrack obama.....u svom govoru kada govori YES WE CAN
(http://www.youtube.com/watch?v=LS53I-k_T4o&NR=1) Da li mislite da je to samo cista slucajnost ili je to stvarno sotonsko djelo. Meni isprva nije izgledalo nesto primamljujuce, ali medjutim kada sam malo razmislio zapitao sam se zasto Barrack zeli da njegove pristalice izgovaraju bas tu recenicu::: ozz |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
![]() |
Citat:
NPR. Michael Jackson je ubijen od strane Masona,jer je postao beskoristan za njih,a imao je velike sume.Googlajete malo pa ce te vidjeti sve... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Mlađi član foruma
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Bennox
![]() |
ajde....jel ima jos neko nekih prijedloga da malo raspravljamo............
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Bennox
![]() |
Jerusalem.Kuca familije Rothscilds,Milijarderi koji drze bankarski sistem u svijetu..pa vidite li kako je izgradzena..slucajno??
http://www.facebook.com/group.php?gi...00000431518333 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Bennox
![]() |
ajde da malo rasirimo vidike....da se malo osvrnemo i na ono sto nas okruzuje, ajde da mal zanemarimo muziku i rijeci u njoj
Ovo bi mogla biti slucajnost, ali postaje zanimljivije: 1) New York je bila jedanaesta savezna drzava SAD-a. 2) Prvi avion koji je udario u zgrade Bliznakinje je bio let broj 11. 3) Let broj 11 je imao 92 putnika: 9 + 2 = 11. 4) Let 77 koji je takodje udario u Bliznakinje je imao 65 putnika:6+5= 11. 5) Tragedija se dogodila 11. septembra, ili kako Amerikanci pisu to izgleda ovako:9/11; 9 + 1 +1 = 11. 6) Datum tragedije (9/11) se poklapa sa Americkim brojem za hitne sluzbe (911). Opet 9 + 1 + 1 = 11. Slucajnost? Nastavite da citate dalje, pa cete mozda promeniti misljenje. 1) Ukupni broj poginulih putnika otetih aviona je 254; 2 + 5 + 4 = 11. 2) 11. septembar je 254. dan u godini. Opet 2 + 5 + 4 = 11. 3) Bombaski napad u Madridu se dogodio 11.3.2004; 1 + 1 + 3 + 2 + 4 = 11. 4) Tragedija u Madridu se dogodila tacno 911 dana nakon napada na zgrade Bliznakinje. 9 + 1 + 1 = 11 Probajte ovo: Otvorite MicrosoftWord i uradite sledece: 1) Ukucajte Q33 NY . To je sluzbeni naziv leta prvog aviona koji je udario u zgrade Bliznakinje. 2)Zacrnite ih i povecajte font na 48. 3) Promenite font slova na WINDINGS : ovaj zadnji primjer je nesto u sto nisam vjerovao dok nisam pokusao....zapanjujuce..... |
|
|
|